Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Atentie la neatentie

[starttext]








O luam de la capat. La prima vedere o sa fie un meci usor in care suntem favoritii certi, dar sa nu ne pripim. Am mai comis-o noi in meciuri care pareau usoare. Va mai aduceti aminte de meciul cu Poli Timisoara din primavara lui 2007? Banatenii jucau cu pustii si noi aveam echipa aia care dadea de pamant cu orice prindea in campionat. 1-1 a fost atunci pe Bega, una din marile surprize ale acelei editii.
Nu e un derby asa cum ar fi fost daca intalneam Rapidul. Ce soarta urata pentru rivalii nostrii, nu putem decat sa speram ca intr-o zi ii vom revedea pe prima scena a fotbalului romanesc. Adversarul din aceasta seara nu are nici un pic de traditie, e o echipa sustinuta artificial doar spre desfatarea unui primar. Cum sa primesti in Liga 1 o echipa care porneste la start cu o penalizare de 14 puncte si care a retrogrdat pe teren sezonul trecut? 
Pentru noi a fost o saptamana care la inceput parea linistita. Veneam dupa un rezultat foarte bun, dar si un joc pe masura. Incepeam sa visam si noi, dar a picat bomba. Anton imprumutat la Getafe, capitanul echipei trimis in liga a doua din Spania. Dezamagire, frustrare, nervi. Cam asta am simtit cu totii la auzul vestii. 
Se vorbeste tot mai mult ca vine Nistor, dar pana nu-l vad in tricoul lui Dinamo nu cred nimic. Am mai bifat un transfer, Daniel Popa. Nu e atacantul la care ne asteptam, dar sa-l vedem la joc. Nici Gnohere nu parea sa fie un mare transfer, dar uite ce a facut sezonul trecut si mai ales cum a jucat cu Astra. Fabulos! 
E zi de meci, deci ne vedem pe Stefan cel Mare. O sa fie greu, primul meci al nostru in locul unde acum apoape trei luni l-am pierdut pe unul de-al nostru. Jertfa noastra pe altarul fotbalului, scumpa, mult prea scumpa.


scris de : Razvan Nicolae


[endtext]

Comentarii