Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ricky Van Haaren și-ar dori să revină la Dinamo

[starttext]







Olandezul Ricky Van Haaren și-ar dori să revină la Dinamo. Mijlocasul de 25 de ani și-a reziliat contractul în iarnă, după ce Mircea Rednic i-a transmis că nu face parte din planurile sale.

8 meciuri a apucat să joace Van Haaren în tricoul alb-roșu în Liga 1, timp în care n-a marcat niciun gol. Fostul jucător al lui Feeyenoord, ADO Den Haag și VVV Venlo e acum liber de contract.

"Orice e posibil. Nu am plecat de acolo pentru că nu îmi plăcea, am plecat pentru că nu mă înțelegeam cu antrenorul. De la bun început, de când m-a adus directorul la echipă, Mircea a fost sincer și mi-a spus că nu e loc și pentru mine. Mi-a zis că nu m-a ales el, deci nu eram prima lui opțiune. Apoi, am mai primit câteva ocazii să joc, dar în iarnă cred că am luat cea mai bună decizie când am ales să plec" a declarat olandezul intr-un interviu pentru Digi Sport.

4 transferuri a făcut Dinamo, de la venirea lui Ioan Andone: portarii Jaime Penedo și Laurențiu Brănescu, fundașul lateral Maxi Oliva și mijlocașul central Azer Busuladzic.

În aceste zile, conducătorii echipei din Șoseaua "Ştefan cel Mare" se află în negocieri avansate cu trei atacanți. Cu o săptămână înainte de începerea noului sezon, Ioan Andone nu are toate posturile dublate. Cea mai mare urgenţă o constituie acoperirea poziţiei de atacant central, a numărului 9.

10 meciuri a jucat Van Haaren la Dinamo
300.000 de euro e cota mijlocașului olandez
0 goluri și 0 pase decisive are Van Haaren la Dinamo






sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii