Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noi reguli la Dinamo!

[starttext]










A evitat problemele cu banii

DINAMO. La prima discuție pe care a avut-o cu fotbaliștii, Andone i-a învățat să-și rezolve, din start, problemele financiare. „Fiecare jucător își scrie în contract cîți bani crede că merită. Îți negociezi cu patronul clubului prima, meci de meci. Aici nu mai intră nimeni în vestiar, să spună «Aveți o sută, aveți două sute…». Nu, fiecare își spune punctul de vedere, cît valorează un punct, cît ai știut să-ți negociezi prima. Banii ăștia ți se plătesc la salariu. Nu mai e «Stai, că mi-i dă cînd vrea patronul», scrie în contract: în momentul cînd iei salariul, iei și prima. Au fost anul trecut jucători care au cîștigat chiar și 11.000 de euro într-o lună”, a fost prima regulă a lui Ioan Andone.

Amenzi pentru indisciplină
DINAMO. „Fălcosu’” nu este deloc un antrenor dur, dar ține la regulile pe care le impune la echipă. Iar indisciplina este taxată fără excepție. Astfel, amenzile pentru întîrzieri la antrenamente ori pentru viața extrasportivă zbuciumată pot ajunge chiar la mii de euro. După ce i-a avertizat, Andone le-a cerut jucătorilor să-i spună lui atunci cînd au probleme, pentru a încerca să le rezolve.

Fără Facebook
DINAMO. Noul antrenor le-a cerut „cîinilor” să nu dea interviuri la telefon, prin mesaje sau pe Facebook. „Se va vorbi doar în fața camerelor sau față în față cu ziaristul. E mai bine așa pentru voi, vă protejați pe voi în primul rînd, apoi echipa, clubul. Așa nu vor mai putea să apară fel de fel de interpretări”, a hotărît Andone.


Șansă pentru fiecare

DINAMO. Noul-vechi antrenor dinamovist a ținut să-și asigure jucătorii că nu va face favoruri, în primul rînd în privința titularizării. „Toți veți avea șansa voastră, corect. Cine este în formă, joacă. Voi trata pe fiecare la fel, în egală măsură. Vreau doar să respectați antrenamentele, să nu fie conflicte în lot și va fi bine pentru toți”, le-a transmis Andone „copiilor”.
Au scăpat de paznic!

DINAMO. Spre satisfacția lor, „cîinii” au scăpat de „cîinele de pază” de la hotelul „Rin” din Otopeni, omul pus și plătit de fostul antrenor, Mircea Rednic, pentru a-i „mîrîi” cine ajunge acasă după ora 22:30. Individul care-i pîndea pe jucători este paznic la hotelul patronului, aflat în vecinătatea blocului unde locuiesc fotbaliștii lui Dinamo. Acesta era foarte atent la mașinile care ajungeau după ora „stingerii” și îi raporta lui Rednic cine calcă pe bec. Antrenorul îl răsplătea cu cîte 100 de euro pe lună. Acum, în mandatul lui Andone, paznicul a rămas fără job-ul „part time”…


sursa : www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii