Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Disperați din cauza situației financiare


Disperați din cauza situației financiare



Dinamo se află pe locul 14 în clasamentul din Liga 1, iar jucătorii din „Ștefan cel Mare” sunt disperați din cauza situației financiare.


Florin Manea a vorbit despre situația echipei antrenate de Cosmin Contra, iar acesta a dezvăluit că stranierii din „Ștefan cel Mare” sunt disperați să afle detalii despre ceea ce se întâmplă la Dinamo.

Totodată, Florin Manea susține că antrenorul Cosmin Contra ar trebui să rămână în continuare la Dinamo București, dar este sigur că oficialii spanioli îl vor demite dacă „Guriță” nu o să reușească să ducă echipa în zona de play-off.

 

Jucătorii de la Dinamo, disperați din cauza situației din „Groapă”

„Nu cred că trebuie să fie demis Cosmin Contra, dar dacă continua așa… orice club se gândește la asta. El are un lot foarte bun la Dinamo, nu putem să spunem că ei nu au valoare, dar au nevoie de omogenitate. Problemele financiare apasă și contează foarte mult atmosfera în echipă.


Diego Fabbrini mă sună și mă intreabă. Au intrat o parte din bani, mai au restanță 2-3 luni, Mi se pare că au încasat doar pe iulie. El mă întreabă mereu de faliment, ce se întâmplă, dacă e adevărat ce se întâmplă în presă. Apasă această situație.


A greșit și el, normal. Prietenia mea cu el nu are legătură cu ceea ce spun. Dacă se continua așa, atunci trebuie să fie schimbat. Poate nu există chimie între el și jucători”, a spus Florin Manea pentru ProSport LIVE.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii