Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu renunță la Gnohere! ”Sperăm să-i prelungim contractul. Veți vedea că vor veni și alții!”

[starttext]






Dinamo l-a pierdut pe Paul Anton, iar acum încearcă să facă tot posibilul să îl păstreze pe Eddy-Harlem Gnohere, cel mai bun marcator al echipei în sezonul trecut (12 goluri) și golgheterul la zi al Ligii 1, după hat-trick-ul din prima etapă, de pe terenul campioanei Astra Giurgiu.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor”, a spus că ”Bizonul” va juca și pe viitor tot la Dinamo.

”Tot îl vindem pe Gnohere, însă situația nu e deloc asta. Sperăm ca săptămâna viitoare să prelungim contractul cu el. El își dorește să continue alături de noi și noi la fel.

Atunci când am spus că așteptăm o ofertă scrisă, mă refeream la faptul că așteptam o ofertă serioasă pentru a fi cumpărat, nu de împrumut sau probe. Cu asemenea lucruri chiar îl jignim pe Gnohere. Este un jucător exponențial pentru noi", a spus Ionel Dănciulescu în EXCLUSIVITATE pentru site-ul nostru, digisport.ro.

Oficialul ”câinilor” a mai adăugat faptul că, din contră, campania de achiziții nu s-a încheiat pentru gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Nu mai pleacă niciun jucător de la Dinamo. Ba, din contră, veți vedea că vor veni și alții”, a mai spus Dănciulescu pentru digisport.ro.

Informația pe care oficialul ”câinilor” ne-a furnizat-o a fost confirmată chiar de jucător. Gnohere a recunoscut, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru televiziunea Digi Sport, că a primit o ofertă și că urmează să ofere un răspuns.

”Am discutat deja despre asta cu președintele în urmă cu 2-3 săptămâni. Mi-a făcut o propunere. Vom vedea. Trebuie să o studiez, iar săptămâna viitoare vom vedea ce se va întâmpla”, a completat întreg tabloul negocierilor atacantul parizian.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii