Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Oliva și Romera, primele impresii după ce au semnat cu Dinamo VIDEO

[starttext]


romera


Argentinianul Maximiliano Oliva și spaniolul Jose Romera au explicat ce impresii au după primele zile la Dinamo.



"Cred că va fi o experienţă pozitivă. Voi încerca să cresc în joc, să îndeplinesc obiectivele grupului, dar şi pe ale mele individuale şi vreau să cresc ca jucător, pentru ca totul să iasă bine. 

Când mi s-a zis să vin la Dinamo, ştiam deja despre echipă, ştiam că este o echipă mare aici în România, că are o istorie în spate, că a trecut o perioadă destul de lungă de când nu a căştigat nimic şi totul a fost o motivaţie în plus pentru mine, pentru a da maximum ca Dinamo să câştige din nou. Nu m-am îndoit nicio secundă cănd mi s-a dat posibilitatea de a semna", a declarat Oliva pentru Dolce Sport.

"Sunt fericit cu toate antrenamentele, colegii... M-au primit foarte bine şi acum trag din greu pentru a ajunge la acelaşi nivel din punct de vedere fizic ca şi ceilalţi pentru că sunt în urmă cu pregătirea. 

Este o echipă de tradiţie, ştiam de Dinamo încă de când eram mic şi echipa juca în cupele europene. Ştiam de Dinamo, Steaua. În Spania ştiam de ele pentru că au jucat în Europa League, Liga Campionilor, împotriva echipelor spaniole. 

Mi s-a spus despre derby-ul României, aşa că voi încerca să-l câştig", a spus Romera pentru Dolce Sport.








sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii