Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Steliano Filip îl ironizează pe Camora: ”E un jucător tânăr. E de viitor”

[starttext]








Mario Camora va fi naturalizat și are șanse mari să devină titularul postului de fundaș stânga al naționalei României. Totuși, Steliano Filip, unul dintre cei cu care se va lupta pentru această poziție, l-a ironizat pe fotbalistul care va împlini 30 de ani în septembrie.

”Nu mă deranjează. E importantă concurența, dar nu vreau să vorbesc despre Camora. Probabil că este de viitor și e important. Este un jucător tânăr”, a spus dinamovistul de 22 de ani, cu zâmbetul pe buze, după meciul cu Astra.

”Mă bucur foarte mult că selecționerul a venit să urmărească meciul din această seară. Sper că a avut ce să vadă. Important e să fiu sănătos și să joc cât mai bine. Sunt convins că dacă voi merita, voi fi chemat”, a adăugat Steliano. 

Filip a fost singurul dinamovist prezent la Euro 2016, dar nu și singurul fundaș stânga care l-a criticat pe portughez. Răzvan Raț l-a certat de asemenea, după ce declarase în presa lusitană că Raț e bătrân și trebuie să se retragă.

”Nu e frumos cum a procedat! N-am nimic cu el personal, dar, la acest nivel, nu se fac astfel de lucruri între jucători. Dacă așa începe drumul lui Camora la echipa națională, lasă de dorit! E un semn rău să pornești la drum denigrându-ți un coleg. Sau un potențial coleg. Sunt de 15 ani la echipa națională, au trecut foarte mulți fotbaliști prin vestiar, dar n-am avut niciodată intriganți”, a spus Raț.








sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii