Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lupu a revenit la Dinamo!



[starttext]






Fosta glorie a clubului a fost cooptată în rândul scouterilor clubului, roș-albii reunind mai mulți foști fotbaliști, în această vară, care să lucreze pentru ”haită”.

"Câinii" au fost mai activi în mercato de vară în privința fostelor glorii care vor reprezenta clubul sau vor căuta tinere talente pentru a îmbrăca tricoul alb-roșu.

Astfel, Dinamo s-a întărit la nivelul juvenil și al scouterilor:

Dănuț Lupu, 49 de ani, campion cu "câinii", cu Panathinaikos și cu Rapid, a fost cooptat în serviciul de scouting al grupării, alături de cei care activau deja, Lică Movilă și Marius Iorga.
Cătălin Munteanu, 37 de ani, campion cu Dinamo și cu Steaua, a fost numit director sportiv la formația secundă.
Florin Bratu, 36 de ani, "Mitraliera" cum încă îi spun suporterii, s-a întors la club, este antrenorul echipei Under 19.
Emilian Dolha, 36 de ani, fostul goalkeeper, foarte iubit de către suporteri, va începe lucrul cu portarii la formația Under 19.
Andrei Mărgăritescu, 36 de ani, fost campion cu Dinamo, se va ocupa cu scouting-ul în zona Argeș.
Ovidiu Marc, 47 de ani, fostul căpitan al Ceahlăului și tatăl lui Andrei Marc, se ocupă cu scouting-ul în zona Moldovei.
"SĂ PROMOVĂM RAPID 5-6 TINERI"

Ionuț Negoiță a fost de acord cu numirile foștilor fotbaliști, după propunerile făcute de Gabriel Răduță, șeful Centrului de copii al dinamoviștilor, și-ale staff-ului acestuia.

Toți au început deja munca la club. Dănuț Lupu a reprezentat surpriza, întrucât fostul mijlocaș a trecut la începutul anului prin momente foarte delicate.

Fostul internațional a fost două săptămâni la terapie intensivă după ce-a suferit o dublă pneumonie acută, acuzând și o insuficiență respiratorie severă. A fost chiar în pericol să-și piardă viața!

"Sunt pe drumul cel bun cu sănătatea, sper să continuu astfel. Eu vreau să dau o mână de ajutor clubului, să o readucem pe Dinamo acolo, sus, unde cred eu că-i este locul. Caut tinere talente, români, poate și străini, deși eu merg pe picioarele românilor noștri. Au mai rămas destule talente în țara asta, am găsit la club deja fotbaliști de viitor, s-a lucrat bine. Sper să promovăm rapid 5-6 jucători la prima echipă, deși în fotbal cel mai greu este să lucrezi cu copiii", a declarat ieri Lupu pentru Gazeta Sporturilor.

SE DESCHIDE DRUM CĂTRE NISTOR

Mijlocașul Dan Nistor vrea să-și depună actele pentru a deveni liber de contract, dorind o despărțire de Pandurii. Fotbalistul de 28 de ani ar putea chiar renunța la 100.000 de euro pe care trebuie să-i ia de la echipă, în contul unor datorii, și ajungând liber de contract va discuta cu mai multe formații ce l-au căutat. Printre care și Dinamo, grupare ce l-a ofertat la începutul verii.

"Copiii trebuie să învețe de la adevărați campioni, de la fotbaliști ce au adus glorie clubului, dar și țării, să vină cu experiență pentru club și să aducă tineri care să ridice prestigiul lui Dinamo"
Gabriel Răduță, șeful Centrului de juniori de la Dinamo

5
trofee are Lupu în palmares: un campionat și o Cupă a României cu Dinamo (1990), un campionat cu Panathinaikos (1991), un campionat și o Cupă cu Rapid (1999)

sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii