Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Capotă (26 de ani),se afla in discuţii cu conducerea echipei Dinamo pentru un transfer

[starttext]




Dinamo a luat startul pentru Liga Campionilor. Vrankovic a bătut palma cu echipa campioană şi revine de săptămâna viitoare în Capitală. Programul formaţiei până la startul sezonului






Dinamo Bucureşti s-a reunit, joi după-amiază, pentru noul sezon, unul care se anunţă extrem de intesn, pe patru fronturi: Supercupa României, Liga Naţională, Liga Campionilor şi Cupa României (în ordinea abordării competiţiilor)


La reunirea care a avut loc în sala proprie au fost prezenţi inclusiv conducătorii lui CS Dinamo, George Cosac (preşedinte) şi Marian Ştefan (vicepreşedinte):


La primul antrenament a luat parte şi interul Cosmin Capotă (26 de ani), jucător aflat în discuţii cu conducerea echipei pentru parafarea unui posibil contract. Au lipsit motivat francezul Pierre Ragot, fraţii iranieni Allahkaram Esteki şi Sajad Esteki, Ciprian Şandru şi Jakov Vrankovic. Ultimul s-a înţeles cu Dinamo pentru un nou contract, iar săptămâna viitoare va reveni în Bucureşti pentru a semna şi a începe pregătirile.

”Plecăm încrezători la drum. Vom avea o sarcină dificilă, pentru că vom  juca pe două fronturi, atât în Liga Naţională, cât şi în Liga Campionilor, dar ne dorim să ne menţinem performanţa de anul trecut şi chiar să o îmbunătăţim. Sportivii noştri sunt conştienţi de misiunea pe care o au şi nu o dată au dat dovadă de profesionalism”, a declarat antrenorul Eliodor Voica.

”Sper să avem un sezon cel puţin la nivelul celui care a trecut. Ne aşteaptă meciuri grele în Liga Campionilor, însă şi Liga Naţională ne va solicita mai muult, pentru că va fi un campionat mai puternic decât cel care a trecut. Avem însă un lot echilibrat pe toate posturile, mai puternic decât cel de anul trecut”, a susţinut şi managerul Ovidiu Semen.


Dinamo se va pregăti la Bucureşti până pe 10 august, după care va urma un turneu în străinătate, în Austria, Slovenia şi Germania. Campioana României va disputa nu mai puţin de 8 meciuri de pregătire afară, inclusiv cu echipe din Liga Campionilor.


Prima competiţie oficială va fi Supercupa României (data stabilită deocamdată pentru 27 august), care va disputată de echipele Dinamo şi CSM Bucureşti.


sursa : www.prosport.ro

[endtext]

Comentarii