Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL. José Antonio ROMERA NAVARRO la Dinamo

[starttext]









FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ul oficial, www.fcdinamo.ro, transferul jucătorului spaniol José Antonio Romera Navarro la clubul din Ștefan cel Mare.


José Antonio Romera Navarro, 28 de ani, fundaș dreapta, a evoluat în ultimele două sezoane pentru FK Jablonec în prima ligă a Cehiei. Finalist în ediția din acest an a Cupei Cehiei, José Antonio Romera Navarro a adunat 16 partide în toate competițiile, sezonul trecut, pentru FK Jablonec. 
Format la Școala de Fotbal a clubului Levante, José Antonio Romera Navarro (1.79 m / 73 kg) și-a început cariera la CD Onda și a mai evoluat în campionatul spaniol pentru Levante B și CF Gandia, fiind transferat în urmă cu patru ani în Cehia, la FK Dukla Praga.
Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului antrenat de Ioan Andone.
41 de meciuri a adunat José Antonio Romera Navarro pentru FK Jablonec în prima ligă a Cehiei în perioada 2014-2016.
2 goluri în 49 de partide a marcat José Antonio Romera Navarro pentru FK Dukla Praga, în Cehia, în perioada 2012-2014.
14 jocuri a evoluat José Antonio Romera Navarro în Cupa Cehiei pentru FK Jablonec și FK Dukla Praga.






[endtext]

Comentarii