Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nistor şi Dinamo au ajuns la un acord: mijlocaşul a acceptat un salariu mai mic decât la Pandurii


[starttext]







Transferul lui Nistor la Dinamo se află în linie dreaptă, totul depinzând de memoriul depus de mijlocaş la Ligă. Fotbalistul a fost de acord să primească în Ştefan cel Mare un salariu mai mic decât cel pe care îl primea la Pandurii.

Telenovela "Nistor" a ajuns la un nou episod. Prin vocea lui Narcis Răducan, Pandurii a anunţat că Dinamo trebuie să plătească o sumă modică pentru transfer, însă Negoiţă e convins că fotbalistul va fi declarat jucător liber de contract şi nu are de gând să poarte vreo negociere cu gorjenii.

Potrivit Gazetei, Nistor crede în proiectul lui Andone şi îşi doreşte atât de mult să ajungă la Dinamo încât a fost de acord să vină pe un salariu mai mic. Închizătorul este remunerat cu 12.000 de euro/lună la Târgu şi, însă a acceptat un salariu de numai 9000 de euro în Ştefan cel Mare.

Venirea lui Nistor este esenţială pentru Andone, care, în această săptămână s-a văzut nevoit să renunţe la căpitanul Paul Anton, transferat în liga secundă din Spania.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii

  1. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu