Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone și-a ales portarul titular!

[starttext]








Dinamo nu a reușit să se întărească în compartimentul ofensiv, dar la nivelul portarilor stă probabil cel mai bine din Liga 1, după ce roș-albii i-au adus în această vară pe Laurențiu Brănescu, Alberto Cobrea și Jaime Penedo, toți cu pretenții de titularizare.

În aceste condiții, tânărul Iustin Popescu va fi împrumutat, cel mai probabil în liga a doua, însă Penedo este și el pe picior de plecare din "Ștefan cel Mare". Prezent cu naționala statului Panama la Copa America, Penedo este forțat să plece de șefii lui Dinamo, după ce aceștia i-au propus portarului de 34 de ani un contract pe doar un an, înțelegerea inițială fiind pentru două sezoane.

Astfel, lupta pentru titularizare se va duce între Alberto Cobrea (fostul portar al Petrolului) și Laurențiu Brănescu, împrumutat la Juventus. Acesta din urmă are un mare avantaj, deoarece a făcut toată pregătirea, spre deosebire de Cobrea, care a așteptat să-și rezolve problemele cu prahovenii, aflați în faliment.

"Concurența e principalul factor în creșterea unui jucător, eu așa consider. Prefer să fiu cu doi portari foarte buni sau de valoare egală cu mine, ca să putem crește și să învățăm unul de la altul", a spus Cobrea, într-un interviu pentru Digi Sport.

Foto: fcdinamo.ro

sursa : www.digisport.ro


[endtext]







Comentarii