Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sa-i dam drumul!

[starttext]








Parca mai ieri jucam finala Cupei Romaniei si, din pacate, traiam una dintre cele mai mari dezamagiri din ultimii ani. Intre acel ieri si acest, actual, azi au trecut doua luni pline de dezamagiri. A fost plecarea lui nea Mircea, venirea lui nea Ando, promisiuni aruncate si o lista, da, celebra lista de 30 de jucatori monitorizati pentru a ajunge in tricoul lui Dinamo. 


S-au facut putine transferuri si, dupa parerea mea, slabe calitativ, dar abia astept ca ei sa-mi schimbe parerea. Nu trebuie sa tragem linie doar dupa acest meci de la Giurgiu, dar prin prestatia din seara asta vom putea sa ne ghidam asteptarile. 




Nea Ando vorbeste de locul 1 sau locul 2, dar astea sunt vorbe desuete. Trebuie sa o luam pas cu pas, fara sa ne impunem obiective prea indraznete, stiti vorba, sa nu ne facem iluzii ca sa nu avem deziluzii. 
Cum va arata Dinamo? Cum va juca Dinamo? La intrebarile astea primim primele raspunsuri in seara asta. As fi preferat sa incepem cu un adversar mai slab, unul in fata caruia sa ne impunem stilul de joc, asta in cazul in care avem asa ceva.

 Astra e o nuca tare, am vazut lucrul asta cel mai bine sezonul trecut cand am reusit sa-i invingem doar o singura data. Singurul avantaj pentru noi este ca, in proportie destul de mare, mintea lor va fi la meciul cu danezii, dar sa nu uitam ca i-am mai subestimat noi o data si ne-au dat cu sampania si berea in cap.
Oricare va fi rezultatul meciului mai avem nevoie de transferuri si asta urgent. Stam rau spre tragic la capitolul atacanti, candva compartimentul cel mai bun, avem portari cat sa dam si la altii, iar valoarea lor inca nu o stim. 

La capitolul fundasi scartaim usor, doar la mijlocasi pare ca suntem acoperiti. Nu putem face fata doar cu tineri fara experienta sau cu jucatori adusi din postura de liberi de contract. 
Rabdare si tutun sa avem, o sa fie un sezon lung, dar n-avem ce sa-i facem, iubim din adancul inimii pe Dinamo.

Scris de : Razvan Nicolae

[endtext]

Comentarii