Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Obiective sunt locurile 1-2, pentru Dinamo nu există obiectiv mai jos de locul 2

[starttext]






Ioan Andone a vorbit la revenirea în țară și anunță că Dinamo se va bate în acest sezon la titlu. De asemenea, a recunoscut că Ionuț Negoiță a purtat o discuție cu Budescu. 

"Obiective sunt locurile 1-2, pentru Dinamo nu există obiectiv mai jos de locul 2. Da, o să ne batem cu Steaua, mai vorbim după etapa a cincea, când avem meciul direct. Chiar vine bine derby-ul aşa repede, îmi convine că jucăm în primele etape şi la CFR, şi cu Astra.

Sper să jucăm bine în prima etapă cu Astra pentru că au nevoie şi ei de un meci puternic pt Liga Campionilor. Aşa ştiu şi eu mai repede care sunt problemele pe care le am la echipă", a declarat Andone, conform Digi.

...despre lot: "Sunt mulţumit de jucătorii pe care i-am avut sub comandă, dar mai avem nevoie de jucători, ceea ce am zis de la început. Acum avem un fundaş dreapta care ne-a venit, pentru că am cerut un fundaş dreapta. Aşteptăm un atacant, sper să ajungă, cum o vrea Dumnezeu"

...despre Budescu: "Mi-l mai doresc, Ionuţ Negoiţă a discutat personal cu el. Ce echipă n-are nevoie de Budescu? Totul depinde numai de el, dacă îşi rezolvă problemele din China"

sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii