Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Romera, încântat de atmosfera creată de fanii lui Dinamo la Giurgiu: "A fost impresionant"

[starttext]






Titular cu Astra, Jose Romera Navarro a fost impresionat de atmosfera creată de suporterii dinamoviști la victoria cu 4-1 în fața campioanei. Până să ajungă la formația pergătită de Ioan Andone, apărătorul spaniol a jucat 4 sezoane în campionatul Cehiei, la Dukla Praga și Jablonec.

"Pentru mine a fost impresionant, mai ales datorită fanilor. Suporterii au fost alături de noi, a fost foarte bine pentru noi, au fost ca o forţă În plus pentru noi. Pentru echipă e foarte important să aibă fanii în spate, să fie împinsă. Sunt foarte fericit pentru cum am început. Trei puncte în deplasare sunt mereu greu de obţinut. Acum trebuie să o ţinem tot aşa şi să încercăm să fim din ce în ce mai buni" a declarat Navarro într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Spaniolul abia asteapta derby-ul cu fcsb din etapa a cincea. "Mulţi jucători mi-au povestit despre asta, e uimitor. Abia aştept acel meci, va fi un meci greu pentru noi, dar și pentru fcsb, dar atmosfera este ceva pentru care trebuie să fim recunoscători" a mai declarat apărătorul lui Dinamo.

Romera a vorbit și despre șansele de calificare ale roș-albaștrilor în play-off-ul UEFA Champions League. "Cred că echipele sunt apropiate ca valoare. Va fi un meci foarte greu atât pentru Steaua, cât şi pentru Sparta" a încheiat jucătorul care a evoluat în Cehia timp de 4 ani, perioadă în care a strâns 90 de meciuri, a marcat 3 goluri și a oferit 8 pase decisive.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii