Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






El este atacantul de la EURO 2016 cu care negociază Dinamo în aceste zile!

[starttext]







Dinamo caută în continuare soluții pentru a-și completa lotul. Ionel Dănciulescu a dezvăluit că formația lui Ioan Andone este în discuții cu un fotbalist de la EURO. 

GSP.RO a aflat care este fotbalistul de care vorbea oficialul dinamovist. Toate detaliile duc către Adam Nemec, atacant slovac de 30 de ani. 

"Suntem în continuare în negocieri cu un jucător care a fost la Campionatul European. Lucrurile erau concretizate, echipa a mers într-o fază superioară, lucrurile s-au complicat. Nu e român, deci...", a zis Ionel Dănciulescu la Digi.

300.000 €
este cota lui Adam Nemec pe transfermarkt

CINE E ADAM NEMEC?

Slovacul de 30 de ani născut la Banska Bystrica a evoluat ultima dată pentru Willem II, în Olanda, unde în 9 meciuri n-a reușit să înscrie nici un gol.

Înainte încercase visul american. A jucat 9 meciuri pentru New York City, însă nici acolo n-a impresionat. Perioada sa de grație a fost între 2007 și 2015.

A jucat mai multe sezoane în Germania la echipe precum Aue, Kaiserslautern, Inglostadt și Union Berlin. S-a descurcat destul de bine.

6 goluri 
în 24 de meciuri a marcat Nemec pentru naționala Slovaciei




sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii