Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone a stabilit lotul cu care va merge în primul cantonament » Cinci fotbaliști nu-și mai găsesc locul la Dinamo

[starttext]









Dinamo a câștigat jocul din semifinalele Cupei Ligii cu Steaua, 4-1, însă a doua zi după meci a avut loc o ședință la care au participat Dănciulescu, Andone, Mutu și Negoiță.

Directorul sportiv al formației din Ștefan cel Mare spune că Andone și-a ales lotul cu care va pleca în cantonamentul din 6 ianuarie.

"A fost o primă rundă de discuţii între mine, Adi Mutu, domnul Negoiţă şi nea Ando. S-a făcut un lot cu care vom pleca la lucru în ianuarie. Am renunţat la câţiva jucători tineri, care au jucat foarte puţin. Vom încerca să le găsim nişte echipe, dacă se poate de primă ligă, unde să evolueze mai mult. Dacă nu, în divizia a doua. Trebuie să aibă meciuri în picioare. Multe schimbări nu vor fi, pentru că avem un lot destul de bun, echilibrat.

Sunt doi jucători ale căror situaţii clubul încearcă să le rezolve. Sunt doi jucători care au evoluat foarte, foarte puţin. Este vorba despre Janeczek şi un jucător român", a precizat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Conform sursei citate, ceilalți fotbaliști care vor pleca de la Dinamo sunt Alberto Cobrea, Laurențiu Corbu, Harlem Gnohere și Ionuț Șerban (n.r. românul la care se referea "Danciu").




sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii