Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu :”Domnul Negoiță nu e disperat să vândă, vrea să facă o echipă care să se bată la titlu''

[starttext]









Roș-albii au încheiat anul calendaristic 2016 pe locul 5 în Liga 1, dar au în continuare emoții în ceea ce privește calificarea în play-off-ul Ligii 1.


Parcursul slab al echipei, care poate bifa la finalul acestui sezon 10 ani fără titlu în Liga 1, i-a fost imputat de mulți oameni de fotbal, unii și din anturajul roș-albilor, lui Ioan Andone. Tehnicianul a fost criticat chiar și de Adi Mutu, chiar dacă a făcut-o indirect.

Managerul general al ”câinilor” a revenit la sentimente mai bune și a spus că Dinamo va miza pe Andone și în 2017.

”Domnul Negoiță nu e disperat să vândă, vrea să facă o echipă care să se bată la titlu iar pentru asta ai nevoie de parteneri puternici!

Sperăm să întărim în iarnă echipa, tot cu Ioan Andone antrenor pentru că avem nevoie de continuitate la nivelul băncii tehnice!”, a spus Mutu, care a vândut iar bilete pentru fanii roș-albilor, înaintea derby-ului cu Steaua, din semifinalele Cupei Ligii.

Până să intre în vacanță, Dinamo și Steaua, se vor duela în turul semifinalelor Cupei Ligii. Partida este programată joi, 22 decembrie, de la ora 20:30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii