Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se schimbă liniile la Dinamo! Andone e nevoit să renunţe la 4 jucători, dar vrea înlocuitori pe măsură

[starttext]









Ioan Andone anunţă că Dinamo va fi foarte activă pe piaţa transferurilor în această iarnă. În ambele direcţii, pentru că vor fi jucători care vor pleca, iar tehnicianul şi-a creionat deja un plan de achiziţii.


Dorin Rotariu, aflat în atenţia lui Dinamo Zagreb şi Galatasaray, şi Harlm Gnohere, atacantul curtat intens de Gigi Becali, nu vor fi singurii "câini" care părăsesc haita din Stefan cel Mare în următoarea perioadă.

"Sincer, aşa, cred că vor pleca patru jucători. Nu vă spun cine, spun atât, patru jucători", a spus Andone astăzi, pentru ca apoi, întrebat dacă destinaţia va fi Steaua pentru mai mult de un jucător, să glumească: "Nu, numai Bizonul (râde). Nu ştiu, nu, glumesc, nu stiu, nu. Gnohere a fost azi la antrenament.. mai are şase luni de contract, e jucătorul nostru".

Ioan Andone nu îşi face însă griji că obiectivele sunt în pericol, în măsura în care conducerea va aduce jucătorii doriţi de al. Tehnicianul are deja o listă cu înlocuitori.

"Am şi căutat, am şi contactat ceva jucători, acum aşteptăm să vedem. E vorba de jucători buni, jucători foarte buni", a mai spus antrenorul din Ştefan cel Mare.

Cristi Bărbuţ şi Fernando Llorente, de la ACS Poli Timisoara, Azdren Llulaku, de la Gaz Metan, dar şi fotbalistul împrumutat de Dalian Yifang la Astra, Constantin Budescu, sunt principalele ţinte ale dinamoviştilor din Liga 1.

Până la momentul în care va şti exact pe cine se bazează din partea a doua a campionatului, Andone e conectat la ultima partidă a anului: cu Steaua, în turul semifinalelor Cupei Ligii, joi, în direct pe Digi Sport 1.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]


Comentarii