Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Primele detalii despre cei doi jucători doriți de Andone: "Vor fi titulari"


[starttext]








Ioan Andone e mai hotărât ca niciodată să se lupte la titlu cu Dinamo și pentru asta spune că mai are nevoie de două transferuri.

Antrenorul "câinilor" susține că a pus ochii pe câțiva jucători și i-a cerut lui Adrian Mutu să caute și el fotbaliști care să poată fi titulari în echipa sa.

"Avem nevoie de doi jucători. Este o listă şi cu jucători din străinătate, şi cu jucători din campionat. Găsim români buni, găsim. Sincer, chiar străini din campionatul românesc avem propuneri.

I-am specificat clar (n.r. lui Mutu) că eu am nevoie şi a fost de acord cu ce i-am spus şi ce i-am cerut, doi titulari. Deci nu aduc speranţe. Sper să nu mă înşel, să vină să joace din prima, să fie mai buni decât cei pe care îi avem noi", a spus Andone la TV Dolce Sport.





sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii