Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cel mai bun pasator din Liga I este la Dinamo. Sergiu Hanca a fost cartea câștigătoare a lui Ioan Andone în acest sezon

[starttext]




hanca



Transferul la Dinamo a fost cu folos pentru Sergiu Hanca. Andone l-a reprofilat din fundaș în mijlocaș, iar tânărul jucător a dat randamentul dorit: a devenit cel mai bun pasator din Liga I.


Cinci goluri a marcat Hanca pentru Dinamo în toate competitiile acestui sezon. O mare parte din merite ii aparține, însă lui Ioan Andone.

"Dansul a fost omul care m-a pus să ies cât mai mult în evidență, să am evoluții foarte bune, să dau goluri, să fiu un pasator bun și sunt foarte mândru că am ocazia sa lucrez cu el", a declarat Hanca, în direct la Dolce Sport.

"Sergiu Hanca nu mi-a plăcut când am venit, ca fundaș drepta nu mi-a plăcut deloc. I-am spus că eu îl văd mijlocaș, nu a avut încredere în el, dar cu timpul, a devenit cel mai bun pasator. Așa că, până la urmă, zici că am avut dreptate", a spus și Ioan Andone, la Dolce Sport.

Pentru anul care bate la ușă Sergiu Hanca își dorește să i se dea o șansă la echipa națională și să îmbrace tricoul tricolor.

"Sunt născut și crescut în România. Îmi doresc foarte mult să joc pentru echipa națională. Cred că este cel mai frumos sentiment să îți cânte imnul și să joci pentru țara ta", a mai spus Hanca.



sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii