Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Puştii se duc în play-out » Tinerii precum Petre jr. sau Târcoveanu vor fi împrumutați la cluburi din subsolul clasamentului

[starttext]







New Dinamo nu prea funcționează, iar oficialii roş-albi au decis ca în perioada de mercato din această iarnă să "cureţe" lotul de puștii care nu au reuşit să se impună și bat pasul pe loc.

Strategia "câinilor" este să discute cu formațiile din subsolul clasamentului care au reale probleme financiare, cum ar fi ASA Târgu Mureş sau Pandurii, şi să îi împrumute pe Patrick Petre şi compania pentru a fi siguri că aceştia vor bifa meciuri în prima ligă în sezonul de primăvară.

"Nu va fi un pas înapoi pentru ei. Decât să stea eterne rezerve sau nici măcar să prindă lotul lărgit, mai bine merg împrumut 6 luni la echipe de play-out, unde să joace constant. Nu ne interesează să îi dăm în ligi inferioare pentru că au «ars» deja acele etape", au spus sursele Gazetei din anturajul conducerii.

"Dinamo trage de niște străini dubioși, în loc să-i dea șanse unui Târcoveanu, care are calități extraordinare! Nu folosim tineri de frică, mai bine băgăm străini, să arătăm că investim și noi!"
Ilie Balaci, la DigiSport



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii