Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






”E visul nostru să câștigăm ceva”

[starttext]







Fără trofeu din 2012, dinamoviştii speră să spargă ghinionul la anul. Câinii se bat pe trei fronturi, în campionat sunt, momentan, pe loc de play-off, în Cupa Ligii au învins Steaua cu 4-1 în turul semifinalei, iar în Cupa României s-au calificat în sferturi.


”Suntem în cărţi în toate cele trei competiţii şi vom încerca să le câştigăm pe toate”, a declarat Luca Ceccarelli.

”Încercăm cât mai mult posibil, dăm totul pentru a ajunge în finală în orice competiţie şi vom vedea ce va fi”, a spus și Adam Nemec, completat de May Mahlangu - ”E visul tuturor să câştigăm ceva, vom trage tare pentru asta”.

Prin victoria la scor obținută în fața Stelei, dinamoviștii le-au făcut fanilor cel mai frumos cadou de Crăciun.

”Prin victoria cu Steaua a venit Moș Crăciun mai devreme pentru suporterii noștri. Le doresc Crăciun fericit și sărbători fericite tuturor dinamoviștilor”, a declarat Alin Dudea.

”Să rămână grozavi, să aibă parte de un Crăciun frumos, 4-1, sper să se bucure!”, a spus Adam Nemec.

”Le doresc sărbători fericite, un an nou plin de împliniri și să fie alături de noi ca și până acum. Sper ca la final să le facem cadou un trofeu”, a afirmat Steliano Filip.

”La mulţi ani tuturor, un Crăciun fericit, un an nou bun şi ne bazăm pe voi şi anul viitor fiindcă avem nevoie de voi pentru a câştiga toate partidele! Crăciun fericit!” le-a transmis și Luca Ceccarelli.

”Le doresc tuturor un Crăciun fericit, un an nou bun, să aibă grijă de ei şi să vină şi la anul alături de Dinamo, multă dragoste pentru fanii dinamovişti!”, a fost mesajul lui May Mahlangu.




sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii