Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un dinamovist ar putea debuta în Derby de România: "Vrem să luăm toate cele trei trofee"

[starttext]








Maxi Oliva, argentinianul "câinilor", vrea să contribuie diseară la victoria asupra rivalilor de la Steaua şi susţine că Dinamo are în plan o primăvară cu trei trofee interne.

Meciul din această seară ar putea consemna primul Derby de România pentru Maxi Oliva. Ioan Andone are de ales între el şi Steliano Filip pentru banda stângă a apărării, tehnicianul vrea să-l folosească diseară pe argentinianul de 26 de ani pe care l-a tot forţat în ultimele partide.

Jucătorul apreciat pentru cursele sale ofensive a mărturisit Gazetei Sporturilor că este pregătit de confruntarea cu Steaua:

"M-am simţit foarte bine şi sunt fericit la Dinamo, iar acest derby al României vine ca un bonus de Crăciun. Mi-ar plăcea ca Mister să apeleze la mine şi să joc. Bineînţeles, putem învinge Steaua, chiar vom juca la victorie, Mister ne-a spus că doar un succes va împlini acest sezon. Oricum, avem o echipă de învingători şi cred că putem să doborâm adversarul nostru tradiţional. Să marchez ar fi fantastic, cel mai important din viaţa mea", a spus Oliva.

Fotbalistul crescut de River Plate şi care a fost monitorizat în trecut de Chelsea a afirmat:

"Dinamo rămâne una dintre favoritele la titlu, cu toate că am avut şi sincope în campionat. Vom face cu toţii o pregătire bună în primăvară, vom fi la acelaşi nivel de antrenamente şi vom putea da lovitura. Fotbalul românesc e plin de jucători talentaţi, dar cred că Dinamo, unită, poate lua campionatul. De fapt, obiectivul nostru clar şi declarat este să luăm toate cele trei trofee, nu e deloc imposibil."

3
pase decisive a reuşit sud-americanul în 9 meciuri în care a îmbrăcat tricoul roş-albilor 



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii