Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima reacţie a lui Torje după ce Mutu i l-a promis lui Andone

[starttext]



Imagini pentru torje



Gabi Torje a vorbit despre un viitor transfer la Dinamo.„În primul rînd să se înţeleagă cluburile şi nu va fi niciun fel de problemă cu mine să ne înţelegem”, a spus Gabi Torşe pentru ştirile ProTV. 

„Dacă Dinamo poate să îi dea lui Gabi 700 de mii de euro salariu şi să plătească 1,2 milioane de euro, transferul se poate face… Cam astea sunt şansele să vină Gabi la Dinamo acum. Cînd va reveni în România, va reveni doar la Dinamo, dar acum e aproape imposibil, sumele sunt prea mari pentru puterea financiară din ţară„, a declarat Opria pentru FANATIK.RO.



[endtext]

Comentarii