Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Moș Crăciun, în vizită la juniorii lui Dinamo! Puștii, alături de idoli, s-au simțit ca în PCH

[starttext]








Dinamoviștii se pregătesc de marele derby cu Steaua, din Cupa Ligii, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:30, însă roș-albii au avut timp să le facă o surpriză și juniorilor din cadrul clubului din Ștefan cel Mare.


Moș Crăciun i-a vizitat pe juniorii lui Dinamo, la acțiune luând parte și antrenorul Ioan Andone, alături de toți componenții lotului. Entuziaști, tinerii fotbaliști au preluat cântecele galeriei, iar atmosfera a fost una superbă, specifică Sărbătorilor de iarnă.



"Este o satisfacție să vezi atâția puști fericiți, atâția oameni, părinți fericiți, în ajunul Crăciunului, mulțumiți de cadourile primite, să știe să cânte de la 6 ani strofe din imnul lui Dinamo. Mă bucură mult! Și eu când eram mic, visam să îi ating pe Boc, pe Lucescu, pe Dumitrache. Ca și copil, cauți să iei exemplu de la ei, în tot ce fac, atât în viața personală, cât și în cea profesională", a spus Ioan Andone.





sursa : www.digisport.ro



[endtext]


Comentarii