Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A încheiat conflictul cu fanii: ”Sunt bucuros că am marcat, banderola contează mai puțin”

[starttext]








Dan Nistor a reușit să-i încânte pe fanii ”roș-albi” după episodul "baderola" și după penalty-ul ratat din partida cu ASA Târgu Mureș. Fotbalistul de 28 de ani a înscris în partida pe care Dinamo a obținut-o pe terenul lui Gaz Metan Mediaș și a obținut astfel calificarea în sferturile Cupei României.


”Sunt foarte bucuros că am câștigat și ne-am calificat mai departe, banderola contează mai puțin. Trebuia schimbat sistemul pentru că este o cu totul altă competiție, trebuia să ne calificăm mai departe, așa că suntem bucuroși că a făcut-o. Nu știu pe cine dorim să întâlnim în sferturile Cupei, nu pot să vă zic acum, suntem bucuroși că ne-am calificat, important este să ne facem jocul”, a reacționat Nistor imediat după meci.

Fotbalistul venit de la Pandurii spune că întreaga tevatură creată în ultima săptămână după episodul ”banderola” și după acel penalty ratat cu ASA nu a pus o presiune în plus pe umerii lui.


”Nu este nicio presiune pentru mine, am câștigat cu ASA, ne-am calificat și în Cupă, sperăm să o facem și la Iași. Luptăm în Cupă, Cupa Ligii și în campionat, toate trei ne sunt la îndemână. Mai avem două meciuri în campionat și unul în Cupa Ligii, iar apoi ne vom încărca bateriile. Vom relua antrenamentele, iar cu câteva transferuri ne vom bate la campionat” , a mai spus Nistor, care a apreciat mutarea făcută de Ioan Andone: ”Am jucat mijlocaș stânga, m-am simțit bine, am și marcat, a fost ideea lui Mister. Da, îmi pare nespus de rău pentru acel penalty ratat, sper să mai înscriu acum și sper să o fac cât mai repede”.




sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii