Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






CSM București - Dinamo 32-33. Campioana termină anul pe primul loc

[starttext]







CSM Bucureşti şi Dinamo au avut derby în etapa a 16-a a Ligii Naţionale. Campioana s-a impus cu emoții în Sala Rapid, scor 33-32.


Liderul întrecerii interne a preluat iniţiativa în prima repriză, dar a primit o veste proastă, după ce Irimuş s-a accidentat grav la genunchi. Chiar dacă au condus şi cu trei goluri, dinamoviştii au intrat la pauză cu un avantaj minim.

În repriza secundă, handbaliştii din Ştefan cel Mare au condus chiar şi cu 22-18, însă finalul a fost extrem de încins. În ultimul minut, CSM s-a apropiat la un singur gol. Vrankovic le-a stricat gazdelor planul, a înscris pentru a 7-a oară, iar Dinamo s-a impus cu 33-32.

Dinamo a înregistrat a 13-a victorie din acest sezon şi, cu 41 de puncte, conduce Liga Zimbrilor.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii