Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone, după revanșa în fața Gazului: ”Azi n-a fost Tudor arbitru și n-am mai început cu handicap”

[starttext]








Gaz Metan - Dinamo 1-3. "Câinii roşii" şi-au luat revanşa, după eşecul dur din campionat, 0-4, şi s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după un meci disputat pe un teren greu, la Mediaş. Soarta meciului a fost decisă de autogolul lui Buzean.


”E o diferență de patru goluri. Noi am dat doar trei, aș fi vrut mai mult. Astăzi n-a fost Tudor și n-am început cu handicap. Eu cred că am câștigat meritat un meci pe care l-am controlat cu una dintre cele mai în formă echipe. Este foarte greu să le dai gol, este foarte greu să-i blochezi, dar noi am reușit să-i blocăm, datorită sistemului. Trebuia să venim cu o surpriză aici, unde am primit patru goluri.

Dacă Rotariu era mai inspirat în prima repriză, cred că altul era scorul astăzi. Este sfârșit de ani. Unii au jucat mult, ați văzut că și pe Nistor l-am folosit într-o poziție neobișuită. Eu cred în jucătorii aceștia, cred și în Hanca, și în Lazăr. Gazul, dacă trecea, putea visa la finală. Noi am făcut un pas, dar mai avem mult de muncă", a spus Andone, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Chiar dacă jocul dinamoviştilor nu a impresionat în ultima perioadă, aceştia sunt în grafic: se află pe loc de play-off (5), după 20 de etape, şi sunt calificaţi în sferturile de finală ale Cupei României, dar şi în semifinalele Cupei Ligii, acolo unde se va duela cu rivala fcsb.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii