Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negocierile dintre Negoiță și indieni au eșuat! Mutu: ”Eu nu plec de la Dinamo”

[starttext]






Ionuț Negoiță a fost la un pas de a atrage oameni de afaceri indieni care să investească într-un nou proiect la Dinamo, dar negocierile dintre cele două părți au picat. Rapid ar putea fi clubul în care să bage bani indienii, dar Adi Mutu respinge această posibilitate.


”Eu nu plec de la Dinamo, nici gând. Nu cred că omul de afaceri vrea să investească la altă echipă. Dacă nu vor fi investițiile, vom vedea ce facem mai departe”, a spus Mutu.

”Briliantul” a vorbit apoi și despre campania de transferuri din această iarnă.

”Sunt jucători de valoare, pe care îi cunosc foarte bine, dar Dinamo nu e interesată de Budescu și Sânmărtean. Așteptăm meciurile astea două pentru a vedea pe ce loc terminăm și vom lua o decizie. Vom discuta cu Andone după 22 decembrie. Mă aștept ca antrenorul să se gândească la toate și la frigul de afară”, a adăugat oficialul lui Dinamo.

Dinamo va juca ultimul meci din 2016 contra Stelei, în semifinalele Cupei Ligii. ”Câinii roșii” speră să prelungească serie de invincibilitate în fațar rivalei, din ultimele 8 meciuri.

”Îi aștept pe fani în număr cât mai mare la stadion, să fie lângă noi la Derby să vadă cum învingem din nou Steaua. Nu cred că Steaua va veni cu echipa a doua. După ultimul meci pierdut categoric, vor veni să caute revanșa”, a încheiat Mutu.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii