Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Budescu, dorit şi de Dinamo. "Sunt foarte rari fotbaliştii precum el!"

[starttext]







Constantin Budescu redevine unul dintre cei mai curtaţi jucători români, evoluţiile sale din ultima perioadă în tricoul Astrei fiind excelente. Giurgiuvenii l-ar dori în continuare, Steaua şi-a făcut publice intenţiile de a-l transfera, iar acum Dinamo s-a înscris şi ea pe lista de posibile pretendente.


Lui Budescu îi expiră împrumutul de la Dalian Yifang și va trebui să poarte o discuție cu chinezii, pentru a-și decide viitorul. Deşi are un salariu excelent, jucătorul de 27 de ani nu este tentat să mai meargă în China și va căuta să-și rezilieze contractul.

Ioan Andone a vorbit astăzi despre posibilitatea de a-l lua pe cel poreclit odată "Sărmăluţă", dezvăluind că a discutat deja cu jucătorul în acest sens.

"Am vorbit şi eu cu el la meciul din Cupă. Sunt foarte rari fotbaliştii precum Budescu în campionatul românesc. I-am făcut o ofertă şi în vară, dar a preferat Astra", a dezvăluit Ioan Andone, în conferinţa de presă de astăzi.

În ultimele luni, Gnohere a fost anunţat în repetate rânduri ca şi transferat la Steaua de patron, însă Andone nu crede că transferul se va realiza. În ceea ce priveşte posibilitatea ca Rotariu să ajungă sub comanda lui Reghe, şansele sunt şi mai mici, e convins tehnicianul din Ştefan cel Mare.

"Eu nu cred că va ajunge niciunul la Steaua, nici măcar Gnohere. Vorbeşte Gigi, dar l-a luat pe Alibec şi nu văd să ia doi stângaci în atac", a mai spus antrenorul dinamovist.



sursa :  www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii