Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primul jucător care s-a înțeles cu Dinamo » Fotbalistul va veni liber de contract sub comanda lui Andone

[starttext]








Dinamo a început campania de transferuri, iar prima țintă e Filip Mrzljak (23 de ani) de la Pandurii Târgu Jiu, care e la un pas să semneze cu formația alb-roșie.

Închizătorul s-a întâlnit deja cu oficialii lui Dinamo și în proporție de 90% va merge sub comanda lui Ioan Andone, începând cu anul 2017.

Filip Mrzljak va veni liber de contract de la Pandurii, după ce clubul gorjean se află într-o situație critică din punct de vedere financiar. Fotbalistul croat a mai fost în negocieri și cu alte formații, însă cea mai avantajoasă ofertă i s-a părut cea din Ștefan cel Mare!

900.000 €
e cota de transfer a lui Mrzljak, conform transfermarkt.de


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii