Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lupescu îi face praf pe Mutu și Andone: ”Dacă au probleme din interior, înseamnă că sunt proști”

[starttext]








Dinamo a fost măcinată din interior de scandalul pe care Adi Mutu l-a avut cu Ioan Andone, de la venirea ”Briliantului” în funcția de director general. Ionuț Lupescu, o fostă mare glorie a ”câinilor”, i-a făcut praf pe cei doi, considerându-l principalul vinovat pe finanțatorul Ionuț Negoiță.


”Ar trebui să stea la masă, în special Negoiță să le spună care sunt atribuțiile fiecăruia și cu asta basta. Să pornească la drum. Fiecare vrea să bată Dinamo. Dacă au probleme din interior, înseamnă că sunt proști”, a spus Ionuț Lupescu.

Parcursul slab al echipei, care poate bifa la finalul acestui sezon 10 ani fără titlu în Liga 1, i-a fost imputat de mulți oameni de fotbal, unii și din anturajul roș-albilor, lui Ioan Andone. Tehnicianul a fost criticat chiar și de Adi Mutu, chiar dacă a făcut-o indirect.

Într-un comunicat de presă, Negoiță i-a reproșat lui Andone conflictul cu Mutu și a spus că tehnicianul ar trebui să-și vadă doar de "responsabilităţile lui şi ale echipei". Finanțatorul dinamovist îl susține pe Mutu și îi reproșează lui Andone că "discuţiile repetate avute în privat în trecut nu au produs efectul scontat".

”Domnul Negoiță are dreptul să spună orice, pentru că el dă banii. Datorită lui, Dinamo e plătită la zi, are prime, are condiții de joc. Până la urmă, trebuie să acceptăm orice critică”, a replicat Andone, care, în final, a lăsat de înțeles că ar putea continua războiul cu Mutu:

”De la el da, de la alții mai greu”, a încheiat Ioan Andone, făcând referire că nu va accepta cu prea mare ușurință vreo critică din partea lui Adrian Mutu.

Joi se va disputa ultimul episod din 2016 al Derby-ului de România: turul semifinalelor Cupei Ligii va fi în direct la Digi Sport 1, pe 22 decembrie, de la 20:30

sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii