Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone, înainte de derby-ul cu Steaua: ”Îl tratăm ca pe un meci de cupele europene”

[starttext]









Ioan Andone a declarat, marţi seară, că nu este posibil ca stadioanele pe care se dispută meciurile din Liga 1 să fie licenţiate vara, iar iarna acestea să fie îngheţate şi să pună în pericol jucătorii.


"Cum e posibil să licenţiezi vara stadioanele care îngheaţă iarna? Cum ştii tu, federaţie, că instalaţia funcţionează? Nu se joacă, dai 3-0 şi gata, se termină bâlciul. Poate nici la noi, la Dinamo, nu func'ionează, nu s-a dat drumul. Dar nu e posibil să licenţiezi în iunie. De unde ştii că merge instalaţia aia? Anul trecut a căzut lumina în jumătate din Copou când au dat drumul la instalaţie şi nu e glumă. O ştiu de la cineva din Iaşi. Cum dai tu voie Comisie de Licenţiere să se joace pe aşa terenuri?. La Arena Naţonală e totul impecabil, a fost azi o delegaţie să verifice", a afirmat Andone.

Tehnicianul dinamovist a făcut un apel la fanii dinamovişti să vină în număr mare la meciul cu Steaua: "Fac un apel la suporterii noştri: la meciul trecut au fost al 12-lea jucători şi mi-aş dori să vină şi acum în număr mare, avem nevoie de ei, trecem printr-o perioadă dificilă, cu lucruri proaste, cum a fost ultimul joc, pe care nu trebuia să-l pierdem indiferent de teren. Dar dacă Liga zice că terenurile sunt bune?".

Andone spune că Dinamo trebuie să câştige meciul cu Steaua, unul de "cupe europene", fără a primi gol, deoarece mai are de disputat şi manşa retur.

"Nu cred că Steaua e favorită, jucăm pe teren propriu şi trebuie să luăm o opţiune de calificare. Ne trebuie o victorie fără gol primit, pentru că se joacă şi retur. Noi îl tratăm ca pe un meci de cupe europene, să ne obişnuim cu aşa ceva. Sincer, cred că vor pleca patru jucători, nu pot da nume, şi să vină maxim doi.

Dacă e o ofertă bună şi pentru club şi pentru Rotariu, nu mă pot opune. Nu pot sta în calea carierei unui jucător. Sunt oferte pentru câţiva jucători, vom face o analiză după meciul cu Steaua şi voi spune ce poziţii de jucători vreau. Am şi căutat şi contactat, iar acum aşteptăm", a spus Andone.

Ioan Andone, alături de foste glorii ale fotbalului românesc, care au evoluat la Steaua, Dinamo, Rapid, FC Argeş sau Petrolul Ploieşti, a participat la Cupa Campionilor, competiţie care se desfăşoară în Sala Sporturilor din Chiajna.



sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii