Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone a stabilit echipa pentru meciul cu Poli Iași » Două absențe importante pentru Dinamo

[starttext]








Dinamo va juca în această seară cu CSM Poli Iași, de la ora 20:30, și are nevoie de victorie pentru a continua lupta la vârful clasamentului.

Pentru partida de la Iași, antrenorul lui Ioan Andone nu va putea conta pe Antun Palici, mijlocașul croat fiind suspendat. În plus, și Gnohere este incert, din cauza unei accidentări, și are șanse mici de a juca în această seară.

Astfel, Hanca va juca în linia de mijloc, iar atacul va fi compus din Rotariu, Nemec și Vali Lazăr.

Echipa probabilă Dinamo: Brănescu - Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Hanca - Rotariu, Nemec, V. Lazăr
Rezerve: Penedo, M. Popescu, D. Popa, Oliva, Mahlangu, Dudea, Ceccarelli

CSM Poli Iași - Dinamo se joacă de la 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii