Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii sunt cu gândul la duelul cu Steaua din Cupa Ligii! Mutu: ”Pentru noi e un trofeu important”

[starttext]








”El Clasico” de România își va consuma un nou episod în acest final de an. Dinamo și Steaua se vor întâlni joi, 22 decembrie, în semifinalele Cupei Ligii. Va fi cea de-a 7-a întâlnire din acest an între cele două echipe.


Deși Gabi Tamaș a declarat într-o conferință de presă că meciul de Cupa Ligii cu Dinamo nu are aceeași miză ca în campionat, directorul general al ”câinilor” este de altă părere.

Adi Mutu e convins că că echipa sa va obține un nou succes împotriva roș-albaștrilor și-i așteaptă pe fani la stadion în număr cât mai mare. De 8 meciuri nu au mai pierdut dinamoviștii în fața echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.

”Îi aștept pe fani în număr cât mai mare la stadion, să fie lângă noi, să vadă un derby frumos și să vadă cum învingem din nou Steaua. Nu cred că Steaua va veni cu echipa a doua. După ultimul meci pierdut categoric, vor veni să caute revanșa.

Noi trebuie să avansăm, pentru noi e un trofeu important, cred că și pentru ei. Probabil, Tamaș voia să ia din presiunea pe care o are Steaua, de asta a zis că meciul nu e important, dar eu cred că o să dea totul pe teren dacă intră și își va dori să câștige cu echipa sa”, a declarat Adi Mutu.

Începând de luni, 19 decembrie, cei care vor să vadă Eternul Derby de pe stadion își vor putea achiziționa bilete de la casele de la Arena Națională. Prețurile tichetelor sunt între 15 și 400 lei. La precedenta întâlnire dintre cele două mari rivale, tot cu Dinamo în rol de gazde, au fost aproximativ 22.000 de spectatori.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii