Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone atacă din nou arbitrajul: "Trebuie să ne scape Federaţia de Colţescu, de Tudor... Știu când sunt cu temă"

[starttext]








Dinamo a pierdut ultimul meci de campionat disputat în 2016, 1-3 cu CSM Poli Iaşi, iar la finalul partidei din Copou, antrenorul alb-roşiilor, Ioan Andone, a atacat din nou arbitrajul.


Tehnicianul dinamovist crede că "centralul" Sebastian Colţescu l-a eliminat prea uşor pe Azer Busuladzic, fază care a rupt echilibrul disputei. "Fălcosul" nu a avut ce comenta în privinţa celor două penalty-uri acordate moldovenilor.

VIDEO: Eliminarea lui Busuladzic

"La penalty-uri nu avem ce comenta, au fost, am văzut de unde eram. La faza cu Busuladzic mi-a zis că a ridicat piciorul. Au căzut pe terenul ăsta tare. I-a dat roşu direct. Şi acum dă-i două etape. Acum, ce fotbalist a fost el şi ce mare arbitru e el?

Trebuie să ne scape federaţia de Colţescu, de Tudor... Sunt o grămadă. Să le dea şanse unor copii de 22 de ani. Dă-le ăstora de Sărbători, nu-i mai da lui Colţescu bani.

Eu sunt prea bătrân în fotbalul ăsta, ştiu de ce sunt arbitrajele astea, știu când vin cu temă. Acum a fost la Iaşi, dar au fost şi la Mediaş, şi la Botoşani cu temă. Am avut un început de meci bun, am avut două şanse de 2-0, dar a rupt echilibrul şmecher", a declarat Andone, la conferinţa de presă de la finalul jocului.

În flash-interviul de după meci, înainte să ajungă la conferință, antrenorul dinamovist a acuzat că Federația ar fi stabilit "tema" arbitrilor.

În ciuda eşecului de la Iaşi, Andone este convins că echipa sa îşi poate atinge obicetivul, care este o clasare pe podium la sfârşitul sezonului regulat.

"Putem termina în obiectivul pe care îl avem. Mai avem cinci meciuri, dintre care patru în Bucureşti. Putem face 15 puncte fără probleme, dacă avem tot lotul, dacă mai facem 2-3 transferuri, dacă nu pleacă nimeni. Depindem de multe lucruri", a explicat antrenorul "câinilor".



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii