Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nedelcearu vrea să pună din nou la pământ trupa lui Reghe: "Batem Steaua oriunde, oricând!"

[starttext]









Marcator în victoria de acum o lună a "câinilor", stoperul lui Dinamo, Ionuţ Nedelcearu, spune pe un ton de ultras care este strategia echipei sale pentru Derby-ul de diseară.

- Ionuţ, ai marcat luna trecută primul tău gol în poarta Stelei. Mai ai "gloanţe" şi pentru Cupa Ligii?
- M-am bucurat foarte mult pentru acel gol, dar bucuria cu adevărat mare este să câştige Dinamo în Derby, nu contează cine înscrie.

- S-a speculat posibilitatea amânării meciurilor din această fază din cauza vremii. Ce părere ai?
- Nu mă interesează, eu vreau să joc! Pentru Dinamo joc în orice situaţie şi pe orice vreme.

- La Iaşi nu prea v-aţi descurcat în orice situaţie şi pe orice vreme...
- Asta aşa e, dacă terenul era bun la Iaşi, luam cele trei puncte, fără probleme. Nu caut scuze, dar ăsta e adevărul!

- Având în vedere că e dublă manşă, cum veţi trata jocul?
- Noi ne-am pregătit pentru victorie. Veţi vedea spectacol pentru că nu vom juca defensiv.

- Returul Cupei Ligii se joacă în martie. E posibil să vedeţi atunci în echipa Stelei fotbalişti ca Alibec sau Budescu. Te sperie asta?
- (râde) Nu mă sperie nimic! Nu am nicio emoţie. Oricine ar veni la Steaua, pentru noi e acelaşi lucru. Strategia noastră e una simplă: să batem Steaua peste tot unde o prindem. De fiecare dată!

- Ce ai de gând să faci după Derby?
- Am să îmi petrec timpul alături de familie şi prieteni, să mă liniştesc puţin.

"De fiecare dată când intru pe teren vreau să dau tot ce e mai bun pentru Dinamo. Dorinţa mea cea mai mare e s-o aduc pe Dinamo acolo unde îi e locul, să câştigăm trofee" 
Ionuț Nedelcearu

3
goluri în 19 meciuri a marcat Nedelcearu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1




sursa : www.gsp.ro

[endtext]


Comentarii