Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Cernat, aproape de o revenire la Dinamo

[starttext]









Florin Cernat (36 de ani) şi-ar putea încheia cariera la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, Dinamo. Fotbalistul mai are contract până în vară cu FC Voluntari, însă roş-albii l-au contactat pentru un transfer imediat. Ioan Andone şi Ionel Dănciulescu l-au sunat pe fotbalistul care a mai evoluat pentru gruparea din Ştefan cel Mare între 2000 şi 2001.


Cu 5 goluri şi 7 pase decisive în acest sezon, Florin Cernat le-a atras atenţia conducătorilor lui Dinamo, care, după cum digisport.ro a anunţat, caută întăriri pe 3 posturi în această iarnă. Deşi Cernat are o vârstă înaintată, şefii lui Dinamo consideră că acesta mai poate ajuta echipa încă cel puţin un an. Fotbalist cu mare experienţă, mijlocaşul i-ar putea ajuta pe roş-albi să-şi îndeplinească obiectivul: locurile 1-2.

În acest sens, doi dintre reprezentanţii lui Dinamo, antrenorul Ioan Andone şi directorul sportiv Ionel Dănciulescu, au luat legătura cu Cernat, în vederea unui transfer imediat. Fotbalistul este tentat de o revenire în Ştefan cel Mare pe final de carieră şi va discuta cu şefii de la Voluntari posibilitatea ca el să ajungă sub comanda "Fălcosului" în această iarnă.

Cei de la Voluntari au aflat de acţiunea "câinilor", iar acest lucru i-a deranjat teribil. "Nu este absolut deloc normal ceea ce au făcut. Florin este sub contract cu noi, e un jucător respectat aici şi sper că s-a convins de acest lucru", a spus unul dintre oficialii clubului ilfovean.

Dinamo nu este singurul club care şi-l doreşte pe Cernat în 2017. Astra este şi ea interesată, la fel cum a fost şi în urmă cu un an şi jumătate. De altfel atât Dinamo, cât şi Astra, plus Steaua l-au dorit pe Cernat în 2015. Atunci, Cernat a ales să meargă la Viitorul, iar la începtul acestui campionat a semnat pentru Voluntari. 

În cariera sa, Cernat a evoluat la Oţelul, Dinamo, Dinamo Kiev, Hajduk Split, Karabukspor, Rizespor, Viitorul şi FC Voluntari. El a mai jucat în tricoul alb-roşu între 2000 şi 2001, după care a fost vândut la Dinamo Kiev. Cu formația din Ștefan cel Mare și-a trecut în palmares și singurul trofeu obținut în fotbalul intern, Cupa României.

36 de ani are Florin Cernat
200.000 de euro e cota de piaţă a lui Cernat
5 goluri şi 7 pase decisive în 21 de meciuri a reuşit Cernat în acest sezon


sursa : www.digisport.ro

[endtext]


Comentarii