Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone: "Nu sunt prost! S-a văzut că nu sunt"

[starttext]




ioan andone



Ioan Andone a avut emoții înaintea duelului cu Gaz Metan din manșa optimilor de finală ale Cupei României, pentru că înfrângerea rușinoasă din campionat nu s-a uitat cu una cu două."Eram prost dacă pierdeam a doua oară aici, iar eu nu sunt".


Ultima confruntare cu Gazul lui Cristi Pustai, cea din campionat, i-a îngenunchiat pe dinamoviști, cu un scor care le-a dat coșmaruri, 4-0.
Nici Ioan Andone și nici elevii săi nu au digerat înfrângerea rușinoasă  și, pentru că, la scurt timp, urma o nouă întâlnire în Cupa României, tehnicianul a pregătit partida meticulos și a încercat să găsească varianta câștigătoare, pentru a nu se repeta istoria din campionat. Și, i-a reușit.
"Eram un prost daca pierdeam a doua oară aici și prost nu sunt. S-a văzut că nu sunt", a declarat Ioan Andone la Dolce Sport.



sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii