Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii au ameninţat că nu se vor prezenta la meciul cu CSM, pe terenul îngheţat de la Iaşi: "Terenul este impracticabil, jucătorii nici nu se puteau ține pe picioare!"

[starttext]




dinamo




Dinamoviștii își fac griji în privința condițiilor în care vor juca meciul cu CSM Poli Iași.


Cu acordul clubului gazdă, jucătorii lui Ioan Andone au efectuat un antrenament după-amiază pe stadionul "Emil Alexandrescu" și au fost surprinși neplăcut de starea gazonului. Terenul este unul impracticabil, iar fotbaliștii au tras concluzia că că nu pot juca pe un astfel de gazon indiferent de tipul de crampoane ales.

"Ne-am antrenat azi, dar terenul este impracticabil, înghețat. Jucătorii nici nu se puteau ține pe picioare", a explicat Ioan Andone pentru Dolce Sport.

Roș-albii au nevoie de victorie la Iași pentru a continua lupta pentru play-off. Dinamo e pe locul 5, cu 32 de puncte.

CSM Poli Iași - Dinamo e programat duminică, de la 20:30 și va fi transmis în direct la Dolce Sport.

Echipele din Liga 1 au avut misiuni foarte dificile în meciurile din ultima perioadă, în optimile Cupei României, dar și în cele de campionat, din cauza terenurilor înghețate. Jucătorii au acuzat starea foarte proastă a gazonului aproape după fiecare partidă.

sursa : www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii