Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo pregătește campania de transferuri! "Câinii" au pus ochii pe doi jucători din Liga 1: "Adi Mutu vrea să îi transfere"

[starttext]







Dinamo vrea să se întărească în iarnă, iar echipa alb-roșie se intresează de mai mulți jucători din Liga 1.

Prima echipă contactată de Dinamo este ACS Poli, de unde "câinii" vor să ia doi jucători, așa cum a dezvăluit Rică Neaga, managerul timișorenilor.

"Mă înțeleg bine cu Adi Mutu. El vrea să aducă la Dinamo doi jucători de la noi. Dar vrea să îi ia fără bani. I-am spus că nu se poate. Nu dăm jucători fără bani. Nu pot să vă spun cine sunt", a spus Neaga la TV Digi Sport.

În vară, Dinamo s-a interesat de 4 jucători de la ACS Poli: Ovidiu Popescu, Claudiu Belu, Cristi Bărbuț și Fernando Llorente. Acum, doar ultimii doi mai sunt în lotul timișorenilor și ar putea ajunge la Dinamo.

sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii