Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone și-a dezvăluit tactica prin care i-a umilit pe steliști: "Acesta a fost planul" » De ce spune că Steaua putea rămâne fără gol marcat

[starttext]








Ioan Andone susţine că jocul pe contraatac a avantajat foarte tare Dinamo în partida contra Stelei, câştigată de "câini" cu 4-1 în prima manşă din semifinalele Cupei Ligii.

Antrenorul lui Dinamo a adăugat că dedică victoria fanilor şi oamenilor care l-au susţinut în perioada dificilă prin care a trecut la Dinamo.

"Îi felicit pe băieţi, că au înţeles că e o perioadă grea pentru noi, că suporterii aşteaptă multe de la noi. În premieră reuşim să dăm patru goluri Stelei, deşi am fi putut să mai înscriem. Dar şi Steaua a avut ocazii de gol, însă nu a reuşit să înscrie.

Am jucat contraatac, ceea ce ştim noi mai bine. Am schimbat puţin şi sistemul, a apărut Mahlangu, care din păcate s-a accidentat. Poate dacă nu se accidenta, Steaua nu marca.

Noi ne-am organizat foarte bine defensiv, am ştiut ce vrem, chiar dacă am luat gol. Le-am oferit o mare bucurie suporterilor, vreau să dedic victoria suporterilor şi oamenilor care m-au susţinut în momentele grele de la Dinamo", a spus Ioan Andone la finalul partidei, la TV Dolce Sport.




sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii