Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca povesteşte cum a trăit Crăciunul după victoria cu Steaua şi dezvăluie ce obiective are în 2017: "Mai vreau zece assist-uri!"

[starttext]









Mijlocaşul lui Dinamo, Sergiu Hanca, 24 de ani, este cel mai bun pasator al Ligii 1, dar şi cel mai bun pasator al "câinilor" în toate competiţiile, cu zece reuşite.

Sergiu e în cursă directă cu cel mai bun servant al lui Dinamo din ultimele zece sezoane, Cătălin Munteanu, care a avut 13 assist-uri. Hanca spune că şi-a depăşit deja obiectivul personal şi povesteşte ce înseamnă pentru el meciurile cu Steaua.

- Sergiu, cum ai petrecut Crăciunul?
- Cu familia şi prietenii, acasă, la Târgu Mureş. A fost foarte frumos pentru că ajung rar acasă, cam o dată la şase luni. Sunt mereu aşteptat cu nerăbdare de toţi ai mei. A fost foarte frumos!

- Cum au fost Sărbătorile, având în vedere că aţi umilit Steaua în Cupa Ligii, scor 4-1?
- Sărbătorile acestea au fost perfecte! Am făcut un cadou frumos tuturor dinamoviştilor. Prietenii îmi mulţumesc şi acum pentru victoria cu Steaua, şi nu glumesc.

"TOŢI PENTRU UNUL ŞI UNUL PENTRU TOŢI"

- Te simţi obosit după această primă parte a sezonului?
- Deloc! Eu chiar mi-aş fi dorit să nu luăm pauză pentru că eram toţi într-o formă foarte bună şi dacă am fi avut condiţii bune de joc în unele meciuri, sigur am fi avut doar rezultate pozitive.

- Ai marcat în poarta Stelei şi ai reuşit şi pase decisive. Ce înseamnă pentru tine să surclasezi rivala tradiţională?
- Cel mai mult aşteptăm meciurile cu ei, pentru că în Derby dai tot ce ai mai bun, obiectivul nostru a fost şi este să câştigăm mereu cu Steaua. Suntem o echipă unită, adevărate caractere, şi lucru ăsta s-a văzut pe teren. Suntem toţi pentru unul şi unul pentru toţi, iar asta deja se simte în evoluţiile noastre, ne simţim foarte bine în teren.

"SPER SĂ VINĂ TORJE!"

- În topul celor mai buni pasatori din ultimele zece sezoane l-ai egalat pe Torje şi eşti la trei pase de locul unu, Cătălin Munteanu, care are 13 pase. E o presiune în plus?
- Nu simt niciun fel de presiune, doar mândrie. Sincer să fiu, nu m-am gândit niciodată la asta, însă acum, că se întâmplă acest lucru, pot spune că sunt mai mult decât fericit.

- S-a discutat despre întoarcerea lui Torje la Dinamo, îţi simţi postul de titular ameninţat?
- Deloc! Mi-aş dori să vină Gabi Torje pentru că este un fotbalist fantastic şi cu siguranţă ne-ar creşte serios şansele la titlu dacă ar face parte din echipa noastră.

"AM ÎNCREDERE ÎN JOCUL MEU"

- Câte assist-uri ţi-ai propus să mai dai?
- În iunie mi-am scris pe hârtie un target de zece pase decisive şi trei goluri. Acum, că mi-am îndeplinit obiectul şi l-am şi depăşit, îmi fixez unul nou: încă zece pase. Sper să reuşesc.

- Care e secretul paselor tale?
- (râde) Secret? Nu e vorba de niciun secret. Meciurile pe care le am în picioare şi constanţa ca titular mi-au dat încredere în forţele mele. Am siguranţă în mine şi în jocul meu.

"Chiar dacă e perioada Sărbătorilor, în care se mănâncă mult, eu sunt norocos, pentru că nu îmi place să mănânc mult, deci n-am probleme cu kilogramele în plus. Mă întorc la echipă în formă"

"Victoria cu scorul de 4-1 din meciul cu Steaua înseamnă un avans considerabil pentru returul Cupei Ligii, pentru că vorbim de un trofeu până la urmă, nu doar orgoliile din jocurile cu Steaua"

5 goluri
şi 10 pase decisive în 25 de meciuri a reuşit Hanca în acest sezon, în toate competiţiile



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii