Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Soluție low-cost pentru atacul lui Dinamo » Atacantul ochit de Miriuță: "E singurul pe care îl putem aduce"

[starttext]


Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor



Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a comentat posibila plecare a lui Adam Nemec, dar spune că pregătește deja o soluție de avarie în care slovacul va pleca în iarnă. Este vorba de Daniel Popa, vârful de 22 de ani împrumutat la FC Botoșani.




"Singurul jucător dintre cei împrumutaţi pe care îl putem aduce este Popa. Eu zic că-l aducem, eu mi-l doresc. Îl putem lua fără să se opună cei de la Botoşani. Eu cred că şi el vrea. Şi dacă rămâne Nemec mi-l doresc pe Popa, vreau concurenţă. Dar pot juca şi împreună", a spus Miriuță.

Daniel Popa a fost împrumutat de Dinamo la FC Botoșani în vara lui 2017. A evoluat în 20 de meciuri, reușind să marcheze un singur gol în Liga 1.

"Eu n-aş vrea să mi-l ia pe Popa, dar regula jocului e că el poate fi luat de Dinamo. Aşa s-au semnat actele. Eu cred că Daniel vrea să rămână la Botoşani, are o atmosferă bună şi a jucat bine. Cred că dacă mai rămâne un an la noi, Dinamo îl poate lua mult mai bun" Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Tehnicianul dinamovist a comentat apoi și situația lui Nemec, plecarea acestuia de la echipă fiind iminentă.

"Eu zic că nu pleacă, dar nu ştiu ce-şi doreşte. Cred că nici el nu ştie. Sau ştie şi nu ştim noi. I s-a făcut o ofertă de prelungire în septembrie, știu sigur. Eu când am venit primise deja o ofertă. Şi e o ofertă bună. S-a discutat cu el şi a zis că mai aşteaptă.

Nu poţi să-i dai un termen limită, pentru că îţi spune că are contract până în iunie. Dacă nu-mi face probleme şi se va pregăti în continuare exemplar, îl voi folosi. Important e să se pună în slujba echipei. Nemec figurează în planurile mele, sigur că da. Însă am luat în considerare şi că va pleca, avem un plan B pentru ce putem aduce acolo. Deja ne-am orientat, dar până nu ştim ce se întâmplă cu el", a spus Miriuță, la TV Digi Sport.

sursa Foto: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii