Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuță l-a refuzat pe Negoiță!

[starttext]











Dinamo a ajuns la un punct de play-off, astfel că meciul de luni, 18 decembrie, cu ACS Poli Timișoara, care se va disputa în Banat, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, este unul extrem de important pentru suflarea roș-albilor.




Partida, care va trage cortina și peste meciurile din acest an din Liga 1, este una vitală și în opinia lui Vasile Miriuță, cel care nu este convins că va mai continua la Dinamo și din ianuarie. De altfel, tehnicianul a fost chemat de către Ionuț Negoiță pentru a discuta exact acest subiect, dar Miriuță s-a opus.

”Au fost câteva minute. Domnul Negoiță mi-a spus că vrea să vorbim de viitor, dar eu am spus că acum nu trebuie să ne gândim decât la meciul de luni, cu Timișoara. Apoi, putem discuta orice.

N-avea rost să discutăm acum, deși domnul Negoiță ar fi vrut. Nu știu dacă voi fi demis în caz de eșec la Timișoara, eu nu vreau să plec.

Am încredere în băieți că putem ajunge în play-off. Dacă se va păstra actualul lot și vor mai veni trei jucători, sigur vom fi acolo”, a spus Vasile Miriuță, prezent în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Chestionat în privința achizițiilor, Miriuță a respins evaziv

”Vor fi jucători liberi, pentru că doar așa putem transfera la Dinamo, nu trebuie să ne ascundem. Important este că ei vor să vină. Vor intra direct în primul 11, pentru că nu aducem jucători care să stea pe bancă”, a spus tehnicianul roș-albilor, care a păstrat misterul în ceea ce privește numele jucătorilor.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii