Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra sau Miriuță, cine are dreptate? ”Lotul lui Dinamo e în primele 4” / ”Eu am luat Dinamo de pe locul 7, nu de pe 4!”

[starttext]










Între Cosmin Contra (41 de ani), selecționerul României și fostul antrenor al lui Dinamo, și Vasile Miriuță (49 de ani), tehnicianul de acum al ”câinilor”, s-a iscat un război de la distanță.





Contra, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, a spus că Dinamo are un lot mult mai bun față de locul pe care-l ocupă acum în clasament.

”Eu spun că lotul lui Dinamo este în primele patru din România. Peste Viitorul, Astra și Botoșani. S-a spus că jucătorii pe care i-am adus au dezamăgit. Să-i luăm pe rând.

Bokila poate să joace mult mai bine. Dacă rămâneam eu acolo, altul era randamentul lui acum. Sigur, nu arată la fel cum era acum câțiva ani, dar nici nu prea joacă. Dacă nu-l folosești, cum poți să vezi dacă un jucător poate să ajungă sau nu ca înainte. Dar, el este folosit doar 10-15 minute.

Cine nu mai dă randament dintre cei aduși? Katsikas a marcat trei goluri, Salomao are assisturi, Anton s-a întors și este printre cei mai buni de la Dinamo, Rivaldinho este și el ok iar Nascimento a fost accidentat, dar are potențial extraordinar”, a spus Contra, la Digi Sport.


Replica tăioasă a lui Miriuță nu a întârziat să apară. Invitat în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, ediția de joi seară, tehnicianul ”câinilor” i-a ”dat peste nas” selecționerului.

”Eu am luat Dinamo de pe locul 7, nu de pe 4. Și trecuseră doar 14 etape. Dacă suntem pe locul 7, înseamnă că nu avem lot de primele 4.

Cât despre Bokila, câte goluri a dat el în 13 etape? L-am băgat să joace, e muncitor, i-am dat șanse, dar mai mult nu pot să fac”, a replicat Miriuță.

Chestionat pe cine și l-ar dori mai mult din ianuarie, între Nemec și Bokila, antrenorul a spus, fără să ezite.

”Îl vreau pe Nemec, avem nevoie de el, este un marcator. Problema la Bokila este că nu poate pleca, pentru că a jucat deja la două echipe ân acest sezon, la CFR și la Dinamo. Nu se mai poate întoarce decât la Cluj sau să plece în China. Dacă vine la mine și-mi spune că vrea să plece, nu mă opun”, a mai spus Miriuță, la Digi Sport.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii