Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Anunț de ultim moment despre transferul lui Palici în România: "Nu suntem interesați de el, nu se pune problema să vină"

[starttext]



FOTO: Cristi Preda





Bogdan Mara, managerul sportiv al lui CFR Cluj, a dezmințit informațiile lansate azi de Mircea Rednic, conform cărora "feroviarii" l-ar fi ofertat pe croatul Antun Palici (mijlocaș, 29 de ani), fost căpitan la Dinamo și recent plecat de la Mouscron.




"Nu, nu suntem interesați de Palici. E un jucător foarte bun, dar noi suntem acoperiți pe acel post, unde îi avem pe Culio, Deac, Djokovici. Deci nu se pune problema de o venire a lui la CFR.

Într-adevăr, am fost interesați de el în vară, după plecarea de la Dinamo, dar nu ne-am înțeles atunci. Acum nu se pune problema.

Acum, se vorbește despre fiecare jucător că vine la CFR, dar nu e adevărat. Vom aduce în iarnă unu-doi jucători și atât", a declarat Mara pentru GSP.ro.

Liber de contract după despărțirea de Mouscron, Palici s-ar putea întoarce în România după doar șase luni petrecute în străinătate. Croatul ar putea reveni chiar la Dinamo, echipa la care a petrecut doi ani, între 2015 și 2017.

"Am înţeles că are şi două oferte din Liga 1. Eu am discutat cu impresarul său şi mi-a spus că are oferte din Romania de la CFR Cluj şi CS U Craiova.

Bogdan Mara l-a căutat şi atunci când eu l-am adus la Mouscron, dar Palici a ales să vină la mine. Probabil acum o să revină în Liga 1 deoarece cunoaşte fotbalul din România" Mircea Rednic, antrenor Mouscron, pentru Fanatik

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii