Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Negoiță a dezvăluit adevăratul preț plătit de Anji pentru Paul Anton

[starttext]


Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor




Ionuț Negoiță a dezvăluit care este adevărata sumă de transfer plătită de Anji Mahacikala pentru mijlocașul Paul Anton. Finanțatorul dinamovist susține că Adam Nemec și Jaime Penedo nu vor pleca în această iarnă.




Deși s-a vorbit inițial de o suma de transfer de jumătate de milion de euro, Negoiță susține că rușii au achitat 300.000 de euro pentru Paul Anton, iar Dinamo a acceptat această sumă pentru că jucătorul și-a dorit foarte mult să plece.

"Suma de transfer este de 300.000 de euro, dar, repet, a fost dorința expresă a fotbalistului să plece, așa că am acceptat această sumă", a spus Ionuț Negoiță pentru într-un interviu exclusiv acordat Gazetei Sporturilor.

Patronul lui Dinamo a adăugat că exclude plecările atacantului Adam Nemec (32 de ani) și portarului Jaime Penedo (36 de ani).

"Avem oferte pentru Nemec, inclusiv de la FCSB, dar Adam nu pleacă. Mai are contract cu Dinamo și mă aștept, cunoscându-i profesionalismul desăvârșit, să și-l ducă la bun sfârșit până în ultima zi. Trebuie să ne ajute să intrăm în play-off.

La Penedo e exact același răspuns ca la Nemec. Sunt jucători foarte importanți ai lui Dinamo și e nevoie de ei pentru a ne putea atinge obiectivele", a adăugat Negoiță pentru GSP.

Căpitanul lui Dinamo, Paul Anton, este primul jucător care s-a despărțit oficial de echipă în această iarnă, după ce a semnat cu rușii de la Anji Mahacikala.

sursa: www.gsp.ro
Foto: Cristi Preda
[endtext]

Comentarii