Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum vrea Miriuță să facă un supertransfer la Dinamo

[starttext]







Vasile Miriuță a început să lucreze la transferurile pentru sezonul viitor și i-a transmis lui Ionuț Negoiță că vrea să aducă 5 jucători români, printre care Nistor, Daniel Popa și Patrick Petre.




Un alt vis al lui Miriuță este mijlocașul ofensiv Ronaldo Deaconu, 20 de ani. Fotbalistul ar vrea să vină la Dinamo, rămâne de văzut cum se va despărți de Chiajna.  La Concordia va fi o ședință zilele viitoare spre a se vedea cu ce lot va fi abordată primăvara, Deaconu a fost la un moment dat și-n atenția FCSB-ului, dar Miriuță are o relație specială cu părinții jucătorului și asta ar putea conta decisiv într-un viitor transfer la echipa alb-roșie.

"Nu ne-a căutat nimeni de la Dinamo. Eu mi-aș dori ca Deaconu să continue la Chiajna, dar am înțeles că ar vrea să plece. O să vedem ce va fi după ședință", a spus Cristi Tănase, președintele ilfovenilor.

În acest sezon, pentru Chiajna, Deaconu are 2 goluri și 2 assist-uri.

250.000 €
este cota lui Deaconu, potrivit transfermarkt.de

sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii